Over ons

pvm-dessel

 

Uw partner in mobiliteit

Bij PVM staan u en uw auto centraal.

Of u nu langskomt voor onderhoud, de aankoop van een nieuwe Nissan, Peugeot, tweedehands wagen van diverse merken of voor een wagen in verhuur… wij nemen uw wensen zeer persoonlijk.

Neem snel contact met ons op!

 

Service boven alles

Een meerwaarde bieden aan de klant, dat is waar het bij PVM écht om draait. Of het nu om een herstelling aan uw wagen gaat of de aanschaf van uw nieuwe Nissan of Peugeot, wij onderscheiden ons in kwaliteit! Onze leuze: “PVM… voor een nog betere service”! En dat is geen loze belofte, dat merkt u snel genoeg.

 

Herstellingen van alle merken

Bij PVM hebben we het allemaal: de degelijkste tools en het knapste uitlijningsmateriaal. Zo kunt u altijd rekenen op een professionele dienstverlening. Voor alle wagens. Wij specialiseren ons in Nissan en Peugeot en beschikken over specifieke apparatuur (Consult III en PPS). Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere automerken. Er is geen enkele wagen die onze diagnosetoestellen niet kunnen uitlezen!

 

Vakbekwame medewerkers

Niet enkel onze tools zijn up-to-date. Onze medewerkers zijn dat ook. Echte professionals die de nodige ervaring in huis hebben om herstellingen uit te voeren en service te verlenen volgens de regels van de kunst. Het PVM-team wordt trouwens regelmatig bijgeschoold door de invoerders. Zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Vervangwagen

U krijgt bij PVM steeds een vervangwagen ter beschikking gedurende de herstellingsduur. Heeft u een carrosserieprobleem? Dan maakt u gratis gebruik van deze service. Komt u langs voor een gewoon onderhoud? Dan is de vervangwagen te verkrijgen aan zeer democratische prijzen.

 

Erkend hersteller voor verzekeringen

PVM is een erkend hersteller. U kunt dus op ons rekenen voor herstellingen die door de verzekeringsmaatschappij worden vergoed. Zowel kleine als grote schades worden met de grootste zorg behandeld: spot-repairs, hagel- of krasschade, voorruitherstellingen, vervanging van wisselstukken, enz.

 

Transparante verkoop

Het ganse jaar door kiest u bij PVM uit een ruime selectie aan interessante wagens. Onze core business? De verkoop van nieuwe Peugeot en Nissan auto’s. Tegelijkertijd leggen we ons toe op degelijke, jonge tweedehandswagens met weinig kilometers op de teller. U vindt eveneens demowagens terug in ons uitgebreid wagenaanbod.